Futsal

Felkészülten várják az újrakezdést

Sajtótájékoztatót tartott a hétfői bajnoki rajt előtt az Admiral-Haladás VSE teremlabdarúgó-csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bokor Zsolt elnök bevezetőjében elmondta, a klub anyagi háttere továbbra is stabil, nagyjából ugyanakkora összegből gazdálkodhatnak, mint az előző szezonban. Az Admiralhoz három fiatal játékos érkezett: Bánfalvi Balázs a Cső-Montage-tól, Joó Bálint és Balikó Tamás a helyi NB II-es egyetemi csapattól. Miután a vezetőknek sikerült megegyezniük az Illés Béla Football Akadémia és a Szombathelyi Haladás II csapatával, így Jurák Dávid lesz a gárda harmadik-, a régi-új igazolás, Sipos Gábor pedig a második számú kapus – írja a nyugat.hu.

A szakmai igazgató, Somfalvi Csaba büszkén emlékezett vissza a tavalyi szezonra.

– A tavalyi évünk nagyon sikeres volt. Ezt mutatja az a statisztika is, mely szerint a hazai meccseinkre átlagban hétszáz néző volt kíváncsi, mi lettünk a bajnokság legsportszerűbb csapata, illetve a szakmai munkát dicséri, hogy Halmos Máté személyében válogatott játékost is adtunk. Az idei szezontól már merészebb céljaink vannak: szeretnénk a bajnokságban és a kupában is a legjobb négy közé kerülni.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nyáron edzőváltáson esett át a gárda: Pálmay Tamás helyét Horváth Levente vette át. A korábbi tréner immár utánpótlás-vezetőként tevékenykedik. Elmondta, hogy a kötelező három korosztályos csapat (U15, U17, U19) mellé jövőre plusz két együttest (U11, U13) indítanak.

Az Admiral-Haladás VSE első bajnoki mérkőzését hétfőn este az Újszegedi TC ellen játssza, az Aréna Savariában.

Olvasói sztorik