Futsal

Görcsoldó győzelemben bíznak

Beragadt a rajtnál az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két meccs után nulla pont áll a szombathelyi együttes neve mellett. Hétfőn este negyed héttől az újonc Veszprém látogat az Aréna Savariába. A vasiak célja egyértelmű: győzni, mindenáron! – áll a klub sajtóanyagában.

A Szeged és az Aramis is legyőzte a szombathelyieket az ez első két játéknapon. Az Admiral ugyan egyik meccsen sem játszott rosszul, a rengeteg kihagyott helyzet miatt mégis pont nélkül maradt. Most az újonc Veszprém látogat a vasi megyeszékhelyre. Horváth Levente vezetőedző természetesen győzelemmel kalkulál.

– Nagyon elkelne egy amolyan görcsoldó győzelem, hiszen hiába játszottunk eddig is elfogadhatóan, mégis nulla pont áll a nevünk mellett – kezdte a szombathelyiek trénere. – Meggyőződésem, ha az első siker megszületne, az hatalmas lökést jelentene a csapatnak. A héten jól dolgoztak a fiúk, motiváltak voltak, bizonyítani akarják, hogy sokkal többre képesek annál, mint amit eddig nyújtottak. Ehhez összességében nem is kell mást tennünk, mint a helyzeteinket jobb százalékban kihasználni. Ha a találkozó elején sikerülne betalálnunk, biztosan felszabadulnának a srácok. A Veszprém jó alakulat, ismerjük őket, hiszen felkészülési meccseket is játszottunk velük, emellett tavaly a kupában is összeakadtunk. Összességében bizony eddig feléjük billen a mérleg nyelve. De minden sorozat megszakad egyszer, és erre nincs is ideálisabb időpont a hétfő esténél! Abban bízunk, hogy sokan látogatnak ki az Aréna Savariába, és lelkes közönségünk előtt megszerezzük idei első győzelmünket.

Olvasói sztorik