Futsal

Újabb idegenbeli bronzsiker

A Gödöllői Bikák 5-3-ra nyertek az Aramis otthonában a teremlabdarúgó NB I bronzcsatájának második meccsén.

Kapcsolódó cikkek

Teremlabdarúgó NB I, a 3. helyért, 2. mérkőzés
Colorspectrum Aramis – Gödöllői Bikák 3-5 (2-2)
Budaörs, 400 néző. Játékvezetők: Ábrahám T., Csirke R., Czinder
Aramis: Sikur – Kovacsics, Nagy G., Sivák, Tóth Sz. Csere: Hasenauer, Adeilson, Birinyi, Korozmán, Dávid, Roni, Tyukász. Edző: Frank Tamás
Gödöllő: Hegedűs – Ughy, Baranyai, Nagy R., Vidák. Csere: Szente, Jenei, Simonyi, Frank P., Lovrencsics B. Játékos-edzők: Szente Tamás, Baranyai Pál
Gólszerzők: Roni (6., 29.), Dávid R. (17.) illetve Baranyai (11.), Lovrencsics B. (20., 33.), Nagy R. (23., 32.)
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc állása: 1-1

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A párharc első ütközetén elbukta pályaelőnyét a helyzeteit rendre elpuskázó gödöllői alakulat, így nem volt véletlen, hogy többen is temetni kezdték az együttest. Mint utóbb kiderült, korai volt – írja a Gödöllői Hírek.

Kétszer is vezettek a meccs elején a bronzérem megszerzését hazai környezetben ünnepelni szándékozó házigazdák, ám Baranyai Pál játékos-edző, majd a fiatal Lovrencsics Balázs jóvoltából a térfélcseréig egyenlíteni tudtak a gödöllőiek.

Az elszántan harcoló vendégek figyelme a második félidőre sem lankadt. Olyannyira, hogy Nagy Roland találata révén a 23. percben már gödöllői előnyt mutatott az eredményjelző. Ezt a különbséget még eltüntették a hazaiak (3-3), akik a folytatásban a lehetőségek szintjén ragadtak.

Nem úgy az utolsó szalmaszálba kapaszkodó, az öncélú játékot háttérbe szorító gödöllőiek. Közülük is a korábbi találkozókon a támadások hatékony befejezésével adós Nagy Roland és Lovrencsics Balázs. A huszonéves ifjak egy percen belül megduplázták góljaik számát a játékrész közepén, amivel életben tartották a Gödöllői Bikák éremszerzési reményét.

A bronzcsata harmadik meccsét június 7-én, csütörtökön 20 óra 30 perctől rendezik Gödöllőn.

Nincs több kieső

A Nagykáta és a MAFC-BME-Docler Akadémia kiesett az NB I-ből, az osztályozóra kényszerült csapatok azonban oda-vissza megverték másodosztályú ellenfelüket. Így az élvonalnak két újonca lesz a következő idényben, a Veszprém és a Vác.
Ferencvárosi TC – Üllő FC Cső-Montage 6-9 és 3-10
Dunakeszi Kinizsi FK – Rubeola FC Csömör 5-6 és 3-9

Olvasói sztorik