Blogger Tipp

Kiütéses győzelemmel kezdett a Győr

A Rába ETO 6-1-re nyert a Berettyóújfalu ellen a teremlabdarúgó NB I döntőjének első mérkőzésén.

Kapcsolódó cikkek

Teremlabdarúgó NB I, döntő, 1. mérkőzés
Rába ETO – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 6-1 (4-1)
Győr, 1000 néző. Játékvezetők: Kovács G., Rózsa, Makk
Győr: Balázs Z. – Al-Ioani, Dróth, DS Martins, Lódi. Csere: Gyurcsányi, Szeghy, Bárdosi, CE Martins, Dobre, Harnisch, Matkovics (kapus). Edző: Marco Angulo
Berettyóújfalu: Pallai – Lovas, Rábl, Trencsényi, Szécsi. Csere: Nagy I., Leo Mendes, Togoi, Gál, Melo, Nagy T., Tihanyi. Edző: Turzó József
Gólszerzők: CE Martins (7., 18., 18.), Lódi (11., 29.), Harnisch (33.), illetve Trencsényi (13.)
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Győr javára.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Magabiztosan, közönségszórakoztató játékkal győzött hazai környezetben a címvédő győri együttes a bajnoki finálé első felvonásán. A vendégek némi meglepetésre eltiltott edzőjükkel a kispadon kezdték a mérkőzést. Mint kiderült, Turzó József büntetésével kapcsolatban egy hét alatt másodszor változtatta meg döntését a szövetség, most felmentette őt a fellebbviteli bizottság.

A hetedik percben esett az első találat, a hazai csapat került előnybe CE Martins révén (1-0), majd négy perccel később jött Lódi Tamás találata. A 13. percben Trencsényi János szépített, de a 18. percben Carlos Eduardo Martins duplázott, így 4-1-es részeredménnyel vonultak pihenőre a felek.

A 29. percben Lódi Tamás szerezte meg a második félidő első találatát (5-1), majd kényszerű kapuscsere következett az MVFC-nél, Tihanyi Csaba váltotta a sérült Pallai Gábort. Végezetül a 33. percben Harnisch Ákos gólja révén kialakult a 6-1-es végeredmény – tudósít a hajdúságiak honlapja.

Az egyik csapat harmadik győzelemig tartó párharcban 1-0-ra vezet az ETO, folytatás csütörtökön, Berettyóújfaluban.

Olvasói sztorik