Futsal

Nem marad el a döntő!

A Berettyóújfalu pünkösdhétfőn mégis elutazik a Rába ETO otthonába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága eltiltotta Turzó Józsefet, a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu teremlabdarúgó-csapatának vezetőedzőjét, aki így nem ülhet le együttese kispadjára a Rába ETO elleni bajnoki döntő során. A hajdúságiak úgy döntöttek, hogy el sem utaznak Győrbe, erről Mezei József klubelnök sms-ben tájékoztatta Hannich Pétert, a kisalföldiek sportigazgatóját.

Úgy tűnik, időközben megenyhült a berettyóújfaluiak első embere, legalábbis erre utalt Dr. Drucskó Zoltán, a Rába ETO elnöke.

– Lesz bajnoki döntő! A magunk részéről csak azért vettük egy kicsit komolyabban Mezei József üzenetét, mivel sms formájában érkezett – magyarázta Drucskó. – A korábbiakban is voltak hasonló megnyilvánulásai az elnök úrnak, de valahogy mindig megérkeztek a mérkőzésekre. Megítélésem szerint Mezei úr üzenetével csak szerette volna összezavarni játékosaink fejét. Lezárva a témát, csak annyit jegyeznék meg, hogy a Berettyó honlapján az sms elküldésének napján megjelent egy felhívás: ingyenes szurkolói buszt indítunk a döntőre… Ha pedig pünkösdhétfőn, komolytalan sms-ét beváltva mégsem jelenik meg az MVFC a Magvassy Sportcsarnokban, buszra szállunk, és mi utazunk hozzájuk, hogy megmutassuk, még mindig a Rába ETO a legjobb futsalcsapat hazánkban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik