Futsal

Távolodó gödöllői bronzérem

A Colorspectrum Aramis 5-4-re nyert a Gödöllői Bikák otthonában a teremlabdarúgó NB I bronzcsatájának első mérkőzésén.
Teremlabdarúgó NB I, a 3. helyért, 1. mérkőzés
Gödöllői Bikák – Colorspectrum Aramis 4-5 (1-3)
Gödöllő, 100 néző. Játékvezetők: Nagy R., Varga L., Pápai
Gödöllő: Hegedűs – Ughy, Szente, Jenei, Vidák. Csere: Biczi, Baranyai, Nagy R., Simonyi, Schrancz, Frank P., Lovrencsics B. Játékos-edzők: Szente Tamás, Baranyai Pál
Aramis: Sikur – Kovacsics, Nagy G., Sivák, Tóth Sz. Csere: Hasenauer, Pessoa, Birinyi, Korozmán K., Dávid R., Da Silva Ribeiro, Tyukász. Edző: Frank Tamás
Gólszerzők: Ughy (20.), Frank P. (24., 25., 29.), illetve Kovacsics (2.), Nagy G. (9.), Korozmán (14.), Jenei (öngól 21.), Sivák (28.)
Kiállítva: Schrancz (38.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olyan csapat ellen kell mérkőznie a bronzéremért az NB I-be tavaly nyáron visszajutott Gödöllőnek, amely ellen nem sikerült nyernie eddig a szezon során.

A gödöllői siker ezúttal is elmaradt. Ennek fő oka az álmos kezdésben és a helyzetek pocsék kihasználásában keresendő. A jobban összpontosító rivális az elbambuló hazai védelem hathatós segítségével 1 perc 17 másodpercnél szerzett vezetést, amit két kontratámadás után – miközben két hazai lövés is a kapufán csattant – megháromszorozott. A Bikák felzárkózási reményét Ughy Márk fél perccel a térfélcsere előtt elért szépítése jelentette – tudósít a Gödöllői Hírek.

Alig telt el pár perc a második játékrészből, amikor Jenei Ottó lábáról a gödöllői kapuba pattant a labda. Egy-négy után kissé visszaálltak a látogatók. Ezt – az Aramis edzőjeként ténykedő bátyja, Tamás némi bosszúságára – Frank Péter révén egy szabadrúgás-, majd egy szöglet-kombináció kifogástalan végrehajtásával, két góllal torolta meg a gödöllői társulat.

A folytatásban volt olyan pillanat, amikor úgy tűnt, a vendéglátók kicsikarhatják az egyenlítést. Egy frappáns Aramis-kontra azonban keresztülhúzta számításaikat. Frank Péter újabb találatával ugyan ismét egy gólra csökkentette a különbséget, ám Schrancz Balázs piros lappal büntetett szabálytalansága miatt az utolsó három percből kettőt emberhátrányban kellett lejátszania a gödöllőiek későn ébredő és görcsösen küzdő formációjának.

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Colorspectrum Aramis csapata javára. A második összecsapást június 4-én, hétfőn 19 órától rendezik Budaörsön.

Olvasói sztorik