NB II

Menjen, vagy maradjon a tulajdonos?

Erre a meglepő kérdésre várja a szurkolók válaszát a kaposvári Sólyom Sándor a klub honlapján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Puebla Kft. ügyvezetője a Kapos Televízió Hatszemközt című műsorában bejelentette: a szurkolók dönthetik el egy internetes szavazás keretében, hogy a csapat mellett maradjon-e. Sólyom Sándor azt is hozzátette: az ott született döntést figyelembe veszi és tartja magát ahhoz. A szavazás szerda este elindult, így mindenki leadhatja voksát ide kattintva!

December 10-én érkezett a klubhoz Sólyom Sándor, aki azon a napon írta alá a szerződést a csapatot működtető gazdasági társasággal és az önkormányzattal. A megállapodástól mindenki azt várta, hogy megmenekül a kaposvári labdarúgás. Az azt követő időszakban azonban felröppent a hír: lehet, hogy mégsem fektet be Kaposváron. A találgatások elkezdődtek, az új tulajdonos pedig tisztában van azzal, hogy személye megosztó, ezért egy nem mindennapi javaslatot tett.

– A honlapon lehetőség lesz arra, hogy szavazzanak a nézők, a szurkolók, hogy mit szeretnének. Hogy itt maradjak a klubnál, vagy valaki más csinálja? Én figyelembe fogom venni, ehhez fogom magam tartani. Tehát, hogyha a város úgy ítéli meg, hogy az én személyem nem megfelelő, akármiért, bármilyen okból, akkor megtehetik, hogy ezt érvényre juttassák – mondta a Hatszemközt keddi adásában Sólyom Sándor.

Ahhoz viszont, hogy a szurkolók, a kaposváriak felelős döntést hozhassanak, tisztában kell lenniük a klub körüli pénzügyi helyzettel. Ez pedig azt jelenti, hogy nyilvánosságra kell hozni az összes pénzügyi adatot…

– Ha a játékosok a közvéleményhez fordultak, hogy nekik milyen rossz, milyen nehéz a helyzetük, én benne vagyok abban, hogy minden adatot hozzunk nyilvánosságra, akár azt is, hogy ki mennyit keres és ebből mikor, mennyit kap meg. Ha ehhez nem járulnak hozzá, akkor az az információ lesz a honlapon, hogy a csapat globálisan mennyit kapott, mert ez nem sért személyiségi jogokat – tette hozzá a Puebla Kft. ügyvezetője.

Sólyom Sándor elmondta, összességében 250 millió forintnyi tartozást halmozott fel a klub. Ebben van adótartozás, az önkormányzat 75 millió forintos kölcsöne, beszállítói elmaradások, illetve a játékosok és a klub dolgozóinak fizetése. A többségi tulajdonos hozzátette, február végéig mindenkivel meg akar egyezni és tiszta viszonyokat akar teremteni – írja a kapos.hu.

Olvasói sztorik