NB II

Kaposvár-henger a második félidőben

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Magabiztos győzelmet aratott a másodosztályú Kaposvár az első téli felkészülési mérkőzésén. A komoly változásokon áteső Rákóczi a Somogy megyei első osztály őszi ezüstérmesét, a Balatonkeresztúrt látta vendégül, és gól nélküli első félidő után végül 5-0-ra nyert – számolt be a klub honlapja.

Albert Ádám már a szünet utáni percekben bevette a Balaton-partiak kapuját, majd Luka Dominic villant rövid időn belül kétszer. A házi gólkirály, Rajczi Péter ugyancsak duplázott, így nem maradt el a nagy különbségű Rákóczi-siker.

– Az első félidőben nagyon statikus volt a csapat, a két szélén nem mozogtunk eleget. A szünet után többet futottunk, motiváltak voltunk, a második félidei együttessel elégedett vagyok – összegzett Tamási Zoltán vezetőedző.

Felkészülési mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FC – Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő KSK 5-0 (0-0)

Kaposvár, 50 néző. Játékvezető: Szántó

Kaposvár: Rusák – Kiss M., Lakatos G., Petrók, Hadaró – Kovács O., Addo – Házi, Nagy K., Kozics – Fejős. 2. félidő: Somodi – Földes, Vermes, Petrók (Lakatos G., 65.), Hadaró (Kiss M., 65.) – Hampuk, Albert Á. – Király V., Islony, Dominic – Rajczi. Edző:Tamási Zoltán

Gólszerzők: Albert Á. (50.), Dominic (53., 54.), Rajczi (60., 83.)

Olvasói sztorik