NB II

Sólyom marad Kaposváron

Marad a többségi tulajdonos a komoly gondokkal küzdő NB II-es csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvári Rákóczi FC tagjai január hetedikén találkoztak először egymással az idei évben. A játékosok, az edzők, valamint a technikai dolgozók egy értekezleten vettek részt, ahol Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC Kft. ügyvezetője elmondta a klub új, többségi tulajdonosának, Sólyom Sándornak az álláspontját.

– Annyi kötelezettségem volt a játékosok felé, hogy a december közepén történt tulajdonosváltás után, a többségi tulajdonos álláspontját ismertessem a csapattal – mondta a megbeszélés után Illés János. – Ez röviden és tömören annyi, hogy az elmúlt napok történései miatt Sólyom Sándorban megfogalmazódott az a gondolat, hogy a jövőben részt kíván-e venni a kaposvári labdarúgásban.

A megbeszélés után a Somogy Online megkereste Sólyom Sándort is, a Puebla Kft. ügyvezetőjét.

– Történtek olyan dolgok, amik miatt elgondolkodtam a folytatáson – nyilatkozta a lapnak Sólyom Sándor. – A polgármesterrel való megbeszélés után azonban arra jutottam, hogy tovább folytatom a munkát a Kaposvári Rákóczinál. Erre Szita Károly inspirált. A Kaposvári Rákóczi FC elnökével, Dér Tamással hétfőn találkozom, és akkor beszéljük meg a további részleteket.

Olvasói sztorik