NB II

Bizonytalan a kaposvári tulajdonos

Elbizonytalanodott az NB II-es Rákóczi új többségi tulajdonosa, a Puebla vezetője, Sólyom Sándor.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Puebla cégvezetője már nem biztos abban, hogy pénzt kíván invesztálni a kaposvári futballba. Sólyom Sándor a város vezetőivel szeretne egyeztetni a folytatásról. Minderről szerda délután tájékoztatta az ügyvezető a játékosokat és az edzőket.

A kapos.hu információi szerint az új többségi tulajdonos nem nézte jó szemmel, hogy a játékosok a Hivatásos Labdarúgók Szervezetéhez fordultak. A futballisták segítséget akartak kérni abban, hogy a tartozásokat kiegyenlítsék.

A somogyi megyeszékhelyen december elején alakult át a tulajdonosi szerkezet, ekkor szerzett többségi tulajdont a Sólyom Sándor nevével fémjelzett Puebla Kft., amely kezességet vállalt a tartozások rendezésére.

A kialakult krízishelyzet miatt szerdán nem is kezdte meg a felkészülést a keret, a vezetők edzés helyett csak megbeszélésre hívták össze a játékosokat és az edzőket. Az új tulajdonos álláspontját Illés János ügyvezetőnek kellett ismertetnie a csapattal. Ennek lényege: megkérdőjeleződött benne az elhatározás, miszerint részt kíván venni a kaposvári futball jövőjének építésében, ezért egy-két nap türelmet kért.

A csapat egyébként a történtek és a bizonytalanság ellenére elkezdi a téli felkészülést, az első edzés – jelen állás szerint – kedden délelőtt lesz.

Olvasói sztorik