NB II

Véber György lesz a Kaposvár edzője

A tulajdonosváltás miatt az eddigi trénernek, Márton Gábornak távoznia kell a Rákóczitól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint Véber György lesz a Kaposvár edzője; a tulajdonosváltás miatt az eddigi trénernek, Márton Gábornak távoznia kell a Rákóczitól.

Márton Gábor idén nyáron került az élvonaltól búcsúzó Kaposvár kispadjára, miután nem újították meg a szerződését Pécsett. Érdekesség, hogy a PMFC-nél is Véber György követte (aki idén tavasszal még Mezőkövesden dolgozott), és most is ő váltja, ha eredményre vezetnek a jelenleg is zajló tárgyalások. Az edzőváltás híre nem érkezett váratlanul, hiszen a nyíltan újpesti érzelmű üzletember, Sólyom Sándor szerdán többségi tulajdonrészt szerzetta másodosztály 12. helyén telelő Rákóczi FC-t üzemeltető gazdasági társaságban.

– Hogy mit hallok, vagy mit nem hallok, az egy dolog, de nekem egyelőre senki nem szólt – mondta megkeresésünkre Márton Gábor.

Illés János ügyvezető a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy egyelőre nem beszélt az edzőkérdésről az új tulajdonossal. A személyi kérdések és a klubstruktúra témaköre szerint csak egy-két hét múlva lesz aktuális.

FRISS:

Néhány perccel 13 óra előtt elértük Véber Györgyöt, aki nem cáfolta az információnkat, de konkrétummal egyelőre tudott szolgálni az ügyben.

Olvasói sztorik