NB II

Újabb rangadó vár az angyalföldiekre

Az NB II-es csapat rutinos kapusa, Németh Gábor tudja, mire számítanak tőlük a szurkolóik...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két vereséggel kezdte a szezont a Vasas. A Magyar Kupában a Gyirmóttól, az NB II első fordulójában pedig a Dunaújvárostól szenvedtek 2-0-s vereséget az angyalföldiek. A másodosztály következő fordulójában újabb nehéz feladat vár a csapatra, hiszen a Békéscsaba látogat az Illovszky-stadionba.

Németh Gábor, az együttes régi-új kapusa a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, nehéz mérkőzésre számít a következő fordulóban is, de igyekeznek megfelelni a szurkolói elvárásoknak.

– Újabb rangadó vár önökre, ezúttal a Békéscsaba ellen. Milyen meccsre számít?
– El kell kezdenünk pontokat gyűjteni, és erre jó alkalom lehet az első hazai mérkőzésünk – magyarázta Németh Gábor. – Nehéz meccsre számítok a Békéscsaba ellen, hiszen egy olyan csapattal mérkőzünk meg, amely szintén a feljutást tűzte ki céljául. Most mutatkozunk be a szurkolóink előtt hazai környezetben, természetesen ők is azt várják tőlünk, hogy domináljunk és jó eredményt érjünk el a mérkőzésen. Szeretnénk megfelelni az elvárásaiknak.

– Sokan érkeztek a nyár folyamán a csapathoz. Hogy érzi, a rutinos társakkal sikerült erősödniük?
– Úgy gondolom, megerősödtünk a felkészülési időszak kezdetéhez képest. Nagy Gábor, Horváth Levente és Mohamed Remili is komoly rutinnal rendelkeznek, az ő érkezésükkel mindenképpen jól jártunk. Egyre inkább összeáll a csapatunk.

– Az első két tétmérkőzés ennek ellenére nem sikerült jól. Mennyire született reális eredmény a Gyirmót, illetve a Dunaújváros ellen?
– Azt mondom, mindkét mérkőzésben benne volt akár az is, hogy mi nyerjük meg kettő-nullra. A Gyirmót elleni kupameccs második félidejében már dominált az ellenfél, az ott elért eredmény reálisnak mondható. A Dunaújváros elleni bajnokin viszont több fordulópont is volt, ezen a találkozón jóval nagyobb esélyünk lett volna a pontszerzésre, vagy akár a győzelemre.

Olvasói sztorik