NB II

Németh Gábor visszatért a Vasasba

Ez lesz a kapus harmadik angyalföldi időszaka.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rutinos játékos először 2005-ben szerződött a Vasashoz, és onnantól kezdve négy éven keresztül kirobbanthatatlan tagja volt az NB I-ben szereplő csapatnak, összesen 102 bajnoki mérkőzésen védett. 2011-ben visszatért, akkor egy idényen keresztül játszott az angyalföldieknél.

Az egyik legrutinosabb magyar kapusnak számít, 17 éves profi karrierje alatt 302 élvonalbeli meccsen állt a gólvonal előtt: a Vasas mellett védett a Haladás, a Videoton, a Ferencváros, a Siófok, a Pécs, a Honvéd, a Kecskemét és a Paks együttesében is. A Fradival 2001-ben bajnoki címet szerzett, míg a 2004–2005-ös bajnokságban nyújtott teljesítménye alapján a mérkőzéseket közvetítő RTL Klub televízió szavazásán beválasztották az év csapatába.

A tavaszi idényt Pakson töltötte, szerződése lejárta után a felkészülést már a Fáy utcában kezdte. Hírbe hozták lakóhelye, Szombathely csapatával, a Haladással is, ám a két klub közül Németh Gábor az NB II-es fővárosiakat választotta, s hétfőn alá is írta szerződését – áll a Vasas honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik