NB II

Vác: folytatódó focizűrök krónikája

Héger József van birtokon belül, John Marshall viszont hajlandó pénzt adni az NB II-es csapatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton teljesen egyértelművé vált, hogy nem jöhet létre megegyezés a váci labdarúgásban főszerepet vállalni szándékozó John Marshall és az elmúlt években ugyancsak fontos szereplővé előlépett Héger József között. Az is biztos, hogy a városvezetés semmilyen formában nem hajlandó a jelenlegi tulajdonossal (Héger) tárgyalni és együttműködni, s kilátásba helyezték végső esetben a pályahasználati engedély visszavonását – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A szombati sajtótájékoztatót a stadion klubházában rendezték. Ott volt csaknem a teljes csapat és a szakvezetők jó része is. A megjelenteket Bodonyi Béla, a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület elnöke, az NB II-es gárda klubigazgatója köszöntötte, majd Pető Tibor alpolgármester – ezúttal hangsúlyozottan mint az egyesület elnökségi tagja – dokumentumok bemutatásával értékelte a kialakult helyzetet.

Pető elmondta: korábban közvetítőként részt vett a Héger és Marshall között zajló tárgyalásokon, de mivel nem jött lére a várt megállapodás és szerinte Héger a kijelentéseivel átlépett egy bizonyos a határt, nem hagyhatja szó nélkül az elhangzottakat.

Pető Tibor kijelentette: a jövőt nem Héger Józseffel képzelik el! John Marshall arról beszélt, hogy az egri szerepvállalása nem jelenti azt, hogy a váciakat cserben hagyja. Továbbra is megpróbál megegyezni Hégerrel, de akár sikerül, akár nem, kész anyagilag is támogatni a csapatot. Szerinte a két klubban vállalt szerepe létrehozhat egy B-verziós megoldást is…

A sajtótájékoztatóról a Váci Napló tudósítását ide kattintva olvashatják!

A Héger József féle honlap reakcióját ide kattintva olvashatják!

Olvasói sztorik