NB I

A váci angol tulajdonos Egerben!

Jelentős változás történt az egri klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosi szerkezetében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Eger város sportért felelős alpolgármestere, Rázsi Botond elmondta, a mai napon arról tájékoztatták, hogy az Egri Futball Club Kft. tulajdonosi összetételében komoly módosítás történt. Részletekkel nem szolgált, tartva magát a Kocsis Zoltánnal és az új befektetőkkel kötött megállapodáshoz. A tulajdonos-ügyvezető már közlékenyebbnek bizonyult, igaz, a folytatás elemeiről csak pénteken kíván beszámolni.

– Nagyon komoly angol társam van immár a cég vezetésében – közölte a klub honlapján Kocsis Zoltán. – A szurkolókat megnyugtathatom, hogy lesz NB I-es folytatás Egerben. Mondom ezt azok után, hogy a stadionvilágítás építését elnyert céghez, a TEN-T Zrt-hez megtörtént a munkálatok elkezdéséhez szükséges pénz elutalása, de egyéb, a jövőt jelentős mértékben érintő kérdéseket is tisztáztunk üzlettársammal.


Szintén csütörtöki történet, hogy az NB II-es Dunakanyar-Vác angol befektetője, John Marshall ismét közleményt adott ki. Az előzmények zűrösek, mert egyelőre nincs megegyezés a korábbi és a jelenlegi tulajdonos között a klubnál.

„Transzparens gazdálkodás, logikus és hatékony struktúra, hosszú távú, eredményes építkezés – ez a célom Vácon. Mivel az elveim sérülni látszottak és semmilyen formában nem kaptam támogatást és segítséget, üzleti és racionális alapra helyeztem döntésemet: nem kívánok tovább kockáztatni azért, hogy más abból meggazdagodjon!

Most egy lépést hátra kell lépni azért, hogy stabil alapokról kezdve majd később kettőt tudjunk előre lépni. Van tervem, célom és elképzelésem a váci labdarúgás jövőjét illetően, de ez most ezen az úton nem megy, be kell látnom. De a változás közel van, nagyon közel!

Beszéltem a fiúkkal és a váci városvezetéssel, akiknek ezúton is köszönöm eddigi munkájukat, és azt hogy támogattak és kitartottak mellettem mostanáig!

Az ügy nem veszett el, de kicsit átalakult. Nagy fába vágtuk a fejszénket bizonyítandó: a rendszer nehézségei, a rosszindulatú emberek és az állóvíz hátrányai ellenére is vannak, akik tisztességesen és megfelelően tudnak klubot építeni. Úgy látom, már nem vagyok egyedül!”

És most lássuk az összefüggést a két ügy között: a Kocsis Zoltán által említett angol tulajdonostárs nem más, mint a váci partnerekben csalódott John Marshall!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik