NB II

Bognár György hívására…

Domokos Bálint nem sokat hezitált, amikor volt mestere invitálta jelenlegi csapatába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tatabányáról a szintén másodosztályú Csákvári TK csapatához igazolt Domokos Bálint, aki korábban a Ferencváros és a Csepel utánpótlásában is játszott, Baján pedig már dolgozott együtt edzőjével, Bognár Györggyel, aki ráadásul az NB II-es válogatottnál is számított a középpályásra. A törökországi edzőtáborból hazatérő 23 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy idővel – akár már a nyártól is – szeretne az élvonalban játszani.

– Lejárt a szerződésem Tatabányán, és mivel az utóbbi időben nem kaptam annyi lehetőséget, mint szerettem volna, mindenképpen váltani akartam. Bognár György pedig felhívott, és én örömmel mondtam igent az invitálására – magyarázta a klubváltás okait Domokos Bálint.

– Ennyire jó a kapcsolata Bognár Györggyel? Úgy hírlik, korábban Tatabányára is azért igazolt, mert úgy nézett ki, hogy ő lesz ott az edző…
– Még Baján dolgoztunk együtt, de amúgy igen, jó a viszonyunk. Utána én Kaposvárra igazoltam, ahonnan a Tatabánya kivásárolt engem a szerződésemből. Gyuri csak később került képbe a bányászvárosiaknál.

– Milyen érzésekkel gondol vissza a tatabányai időszakára?
– Két fél szezont húztam el Tatabányán. Az elején, tehát tavaly tavasszal még több lehetőséget kaptam, a játék sem ment rosszul. Aztán később megsérültem, és ősszel már csak elvétve kaptam szerepet. Tehát összegezve vegyes érzésekkel gondolok vissza.

– Milyen a környezet Csákváron? A Pénzügyőr elleni edzőmeccsen máris betalált!
– Egyelőre minden rendben van, nem panaszkodhatok. Gyorsan befogadtak, és talán a formámmal sincs probléma. Fél évre állapodtunk meg, mert nyáron, ha lesz rá lehetőségem, szeretnék magasabb osztályban játszani.

– Hogy érezte magát az NB II-es válogatott edzőtáborában?
– Pozitív élményekkel gazdagodtam. Az időjárási viszonyok jóval kedvezőbbek Törökországban, habár az első pár nap nagyon esős és szeles volt. Az edzések irányítása, és a szervezés is rendkívül professzionális volt, az edzőmeccsek sem a „kamu” kategóriába tartoztak, hiszen pörgős összecsapásokat játszottunk, és az eredményekben sem maradtunk el.

Olvasói sztorik