Hírek

Bajai fiatallal erősíthet a Kaposvár

Hétfőtől teljes kerettel készül a tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi csapata.

Kapcsolódó cikkek

A már ismert játékosokhoz egy újonc csatlakozott, akinek a sorsa akár ezen a héten eldőlhet – írja a sonline.hu.

Az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Baja labdarúgója, Domokos Bálint már a somogyiakkal tréningezik, és a hírek szerint a héten eldől, hogy számít-e rá a szakvezetés a folytatásban. A 22 éves középpályás a Baja összes őszi bajnoki találkozóján pályára lépett. Remek szezont produkált, ráadásul szerepelt a hagyományos Kelet-Nyugat Gálán is. Csapata, a nyugati együttes által 2-0-ra megnyert összecsapáson gólt szerzett, és immár második alkalommal őt választották a meccs legjobbjának.

Nem csoda, hogy teljesítménye nemcsak a másodosztály, hanem az élvonal csapatainak érdeklődését is felkeltette. Az egyik legkomolyabb kérő a Kaposvári Rákóczi, amely szeretné soraiban tudni a bajai labdarúgót.

„A BLSE vezetősége az érvényben lévő szerződés ellenére nem szeretne akadályt gördíteni Bálint élvonalbeli karrierje elé, így elképzelhető, hogy ő is távozni fog Bajáról” – ismerteti a bajai klubvezetés álláspontját az együttes hivatalos honlapja.

Friss hír a Rákóczi háza tájáról, hogy azok az idegenlégiósok is megérkeztek, akik hiányoztak a múlt heti kezdésről, így immár teljes kerettel készül a csapat. Egy kivétellel mindenki egészségesen tért vissza Kaposvárra: Boris Gujics lázas beteg, így még néhány napig kényszerpihenőn marad.

Olvasói sztorik