NB II

Keleti siker az NB II-es gálán

Olasz Dénes és Reznek Donát góljaival a keleti válogatott 2-0-ra győzött Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

NB II-es gálamérkőzés
Kelet – Nyugat 2-0 (1-0)
Telki, 100 néző. Játékvezető: Gaál Gy.
Kelet: Molnár F. T. – Bokros, Lengyel D., Tóth I., Katona M. – Király P., Kenderes, Bognár I. – Csorba, Olasz D., Kiss R. Csere: Dombó, Króner, Reznek, Tóth D., Mundi, Papp K., Kárpáti, Zimányi, Tisza K. Edző: Dajka László
Nyugat: Horváth G. – Margitics, Lázár P., Burucz, Sebők I. – Domokos B., Kovács T., Kleinheisler – Baracskai, Frank R., Gaál B. Csere: Czirjék, Izing, Kornis, Csordás, Vágó L., Balázs R., Szöllősi T. Edző: Bognár György
Gólszerzők: Olasz (18.), Reznek (61.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Kelet–Nyugat gálamérkőzés zárta az NB II őszi idényét – tudósít az MLSZ honlapja.

Az első negyedórában a keletiek előtt adódtak helyzetek, a legnagyobbat Olasz Dénes hagyta ki, tízméteres lövését Horváth Gábor védte. A 18. percben Bognár István indította a védők közül kilépő Olaszt, a támadó ezúttal jó megoldást választott, és a kilépő Horváth mellett a jobb alsó sarokba helyezett. A 28. percben megduplázhatta volna előnyét a keleti csapat, de Olasz tizenegyesét, majd a kipattanó után az ismétlést Horváth védte. A játékrész hajrájában a nyugati válogatott többet birtokolta ugyan a labdát, de komolyabb gólszerzési lehetősége nem volt.

A fordulás után mindkét csapat kicserélődött, de ennek ellenére sem változott jelentősebben a kép: mezőnyben kiegyenlített volt a játék, a nyugati csapat valamivel többet birtokolta a labdát, de a támadó harmadban hiányzott a kellő ötletesség. Gólt a második félidőben is csak a keletiek szereztek: a 61. percben egy jobb oldali beadás után Reznek Donát állította be a 2-0-ás végeredményt.

– A rövid közös felkészülés után többet is kaptam a játékosoktól, mint amit előzetesen vártam, gyors passzos, ötletes játékkal sikerült megnyernünk a mérkőzést. A csapatomból mindenki hozta magát, néhányan talán még átlagos tudásuk fölött is játszottak, megérdemelt a sikerünk – mondta a mérkőzés után Dajka László, a győztes keleti csapat szakvezetője.

– Jobb volt a keletiek válogatottja, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A csapatomban sok volt a technikai hiba és kevés a kezdeményezés. Picit kreatívabb játékra számítottam, jobb technikai megoldásokat vártam a labdarúgóktól. A mérkőzés jó támpont lehet a januári edzőtáborozásra utazó keret összeállítására – értékelt a nyugatiak edzője, Bognár György.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik