NB II

Győzelem az albánok ellen

A magyar NB II-es válogatott 2-1-re győzött az albán Flamurtari Vlore elleni edzőmérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Törökországban edzőtáborozó NB II-es válogatott. Ifj. Dárdai Pál vezetőedző a Rangadónak adott közelmúltbeli interjújában arról beszélt, örülne, ha erős német és svájci csapatokkal játszhatnának. Nos, az első ellenfél éppenséggel albán volt, méghozzá az a Flamurtari Vlore, amelyik tavaly nyáron az Európa Liga selejtezőjében a Budapest Honvéddal találkozott.

A Mezőkövesd játékosa, az őszi szezont Putnokon töltő Olasz Dénes már a meccs elején vezetéshez juttatta a magyar csapatot, aztán a szünet után a csereként beálló szegedi Kis Róbert is eredményes volt. Mivel albán részről csak egy válasz érkezett, a mieink 2-1-re győztek. Dárdai Pál húsz játékosnak adott lehetőséget, a csapatkapitány a ceglédi Kenderes Zoltán volt.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Magyarország NB II – Flamurtari Vlore (albán) 2-1 (1-0)

Magyarország: Molnár F. Tamás – Sebők I., Burucz, Domokos, Olasz D., Kenderes, Berki, Bognár I., Lengyel D., Króner, Kovács T. Cserék: Kis R. (a szünetben), Tóth D. (a szünetben), Király P. (58.), Major (60.), Lázár P. (63.), Csordás Sz. (65.), Reznek (67.), Csorba Sz. (70.), Horváth G. (70.). Edzők: ifj. Dárdai Pál, Kulcsár Árpád

A magyar gólszerzők: Olasz D. (9.), Kiss R. (67.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik