NB II

Csak névrokon…

Nem Bogunovics, hanem Bogusevics rúgta a gólt a Csákvár edzőmeccsén, de már ő is messze jár...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már beszámoltunk róla, hogy Aqvital-Publo Csákvári TK 3-1-re nyert a Pénzügyőr SE ellen, felkészülési mérkőzésen. Az NB II Nyugati-csoportjában szereplő együttes második gólját a feol.hu cikke szerint Bogunovics szerezte. A Rangadó.hu kiderítette, hogy az illető nem azonos a Zalaegerszeg egykori szerb játékosaival.

A 29 éves védő, Milan Bogunovics a ZTE előtt megfordult Diósgyőrben is, összesen hetven élvonalbeli meccsen szerepelt, és három gólt lőtt. A harmincéves csatár, Szasa Bogunovics 2006 első félévében erősítette a zalaiakat, 12 mérkőzésen egy gólt szerzett.

A csákvári Bogunovics egyébként nem is Bogunovics, hanem Igor Bogusevics, és ukrán, de úgy tűnik, hiába lőtt gólt vasárnap az NB III-as csapatnak, nem marasztalják. Esélye van viszont a szerződésre a fehérorosz próbajátékosnak: a 23 éves középcsatár, Oleksandr Bondarenko az első ligában szereplő FK Obolon Kijevtől érkezett, és jelenleg is a Fejér megyei alakulattal edz.

Eldőlt, hogy Disztl Dávid nem lesz a Csákvár játékosa, ahogyan valószínűleg Sivák Péter sem, bár az ő ügyében még nem született végleges döntés a vezetőedző részéről. Egy fiatal csákvári kapus, a 19 éves Mészáros Milán csatlakozott a felnőtt kerethez, és a Pénzügyőr ellen 15 perc erejéig már be is mutatkozott az együttesben. Némi megilletődöttség után magabiztosan védett, gólt nem kapott. A klub tartalékcsapatában, a megyei másodosztályban már az előző szezonban is védett a felnőttek között. A klubvezetés célja és törekvése, hogy minél több helyi játékos erősítse a csapatot. A keret első számú hálóőre továbbra is Gelei Vince marad, a cseréje pedig Hegedűs Ferenc, de immár Mészáros is Kakas László kapusedző irányításával dolgozik.

Teremben is jól mennek

A Csákvár szombaton aranyérmet nyert a hatcsapatos tolnai teremtornán, amelyen mindenki játszott mindenkivel. Bognár György vezetőedző együttese volt a mezőny legerősebb tagja, és a várakozásoknak megfelelően minden akadályt magabiztosan abszolvált, így az NB III-as Bonyhád elleni döntőt is (7-3).

Olvasói sztorik