NB II

Négy próbajátékost tesztel a Csákvár

Robert Feik, Marco Di Biccari, Kerekes Zsolt és Disztl Dávid reménykedhet az NB II-es szerződésben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hosszúra nyúlt téli szünet után, hétfőn délután elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az Aqvital-Publo Csákvári TK NB II-es csapata, amelyhez négy próbajátékos is érkezett – írja a feol.hu.

Az elmondása szerint Izlandról végleg hazatérő 28 éves csatár, Disztl Dávid megfordult már az MTK, a Szolnok, a Videoton, a Siófok, a Honvéd, a Felcsút és a Dunaújváros csapatában is, illetve több szezont Izlandon töltött.

Balatonlelléről érkezett a 26 éves, hórihorgas támadó, Kerekes Zsolt, aki szintén nagy vándor: korábban a Ferencváros, a Szolnok, az Újpest, a Jászapáti, az Integrál-DAC, a Kaposvár, a Jászberény, a Baktalórántháza, a Tököl, a Hatvan és a Komló játékosa is volt.

A Németországban született, magyar származású, így a nyelvünket tökéletesen beszélő középpályás, a 24 éves Robert Feik a VfB Stuttgartban, a ciprusi PAEK-ban, és a német Reutlingen csapataiban szerepelt. A 29 éves német-olasz Marco Di Biccari szintén a VfB Stuttgartban, a Siegenben, a ciprusi Nicosiában, valamint az amerikai San Antonio csapatában játszott.

– A legfontosabb a végleges keret kialakítása lesz. Két meghatározó belső támadóra szükségünk van. A többi poszttal nincs gond, de a végjátékban az eredményességhez, a helyzetkihasználáshoz, a gólszerzéshez szükségünk van minőségi játékosra – nyilatkozta Bognár György vezetőedző. – Az nem kerül semmibe, hogy megnézzük azokat a játékosokat, akik bejelentkeznek nálunk. Ha versenyben akarunk maradni az NB II-ben, akkor erősebb támadófutballal kell kirukkolnunk, különösen a hazai mérkőzéseken. A terveink szerint érkeznek még próbajátékosok, a hazai piac elég vékony, főleg a téli átigazolási időszakban, ezért is várunk Fehéroroszországból és Ukrajnából még támadókat.

Olvasói sztorik