NB I

Sipos Norbert nem kapkod

A jelenleg csapat nélküli középpályás úgy gondolja, hogy Siófokon elhamarkodta a szerződéskötést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, Sipos Norbert december elején közös megegyezéssel felbontotta a szerződését az NB I-ben sereghajtó FGSZ Siófokkal. Azóta még nem érkezett hír, hogy sikerült volna megegyeznie valamelyik csapattal. A Rangadó.hu érdeklődésére az utóbbi időben a Swietelsky-Haladás VSE teremlabdarúgóinak edzéseit látogató középpályás elmondta, hogy ezúttal nem akarja elkapkodni a csapatkeresést.

– Egyelőre kivárok, nem szeretném elhamarkodni a dolgot – kezdte a korábbi Haladás-játékos, Sipos Norbert. – Legutóbb Siófokon is az volt a probléma, hogy túl könnyen elfogadtam a szerződést, nem szeretnék ugyanabba a hibába esni, mint akkor. Akadnak érdeklődök többen is, megpróbálom majd a legjobbat választani. Január legvégére, de legkésőbb február elejére viszont már szeretném, ha végleg eldőlne, hol folytatom a pályafutásomat.

Sipos Norberten kívül is akadnak olyan játékosok, akiknek a téli szünet csapatkereséssel telik. Az egyikük Folmer Krisztián, aki ugyan az őszi szezonban házi gólkirály volt a másodosztály Nyugati-csoportjának hetedik helyén telelő Csákvárnak, azonban a klubvezetés mégsem vele képzelte el a jövőt, így elváltak útjaik. A csatár megkeresésünkre elmondta, hogy egy ideje már egy másik NB II-es együttessel készül, és egyre közelebb vannak a megállapodáshoz.

– Már második hete készülök a BKV Előre csapatánál, de a szerződést még nem kötöttük meg. Folynak az egyezkedések, nagy esélyt látok rá, hogy itt fogom folytatni, mivel túl sok ajánlatom nem akadt eddig. Korábban felvetődött, hogy esetleg az osztrák harmadosztályban folytatom, de ez nem realizálódott. Rövid időn belül biztosan kiderülhet, melyik csapatban játszom majd tavasszal – mesélte Folmer Krisztián.

Éppen ellentétes utat járhat be az Izlandról hazatérő Disztl Dávid, aki a menesztett csatár helyére érkezhet a Csákvárhoz, ha megfelel a próbajátékon. Az első rostán már túljutott, hamarosan eldől, hogy marad-e a klubnál.

– Továbbra is a csapattal készülök, szerdán edzőmeccset játszunk, utána várható döntés a sorsomról. Bízom benne, hogy itt maradhatok – reménykedett Disztl Dávid.

Olvasói sztorik