NB I

Sipos Norbert távozott Siófokról

„Egy újabb korszak lezárul!” Csak fél évig tartott a szombathelyi középpályás Balaton-parti kalandja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Játszott Sopronban, Tatabányán, Nyíregyházán, Pécsett és Cipruson is, de róla mindenkinek a Haladás jut először eszébe. A 31 éves Sipos Norbert azonban nem fért bele Artner Tamás elképzeléseibe, ezért idén nyáron Siófokra szerződött. Most pedig távozott…

„Egy újabb korszak lezárul!” – adta hírül a Facebookon.

– Megegyeztünk a klubvezetéssel, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk, de a megállapodásban benne van, hogy a részletekről nem nyilatkozhatok, csak a tényeket mondhatom el – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Sipos Norbert. – Hozzátartozik egy játékos karrierjéhez, hogy jó és rossz döntéseket is hoz. Ez a félév jó tanulópénz volt, bár jól nem jártam vele… De nem vagyok elkeseredve, mindenképpen csinálom tovább. Nagyon friss még a dolog, ezért egyelőre nem tudok semmit, arról, hogy mit hoz a jövő, bár egy-két héttel ezelőtt már volt érdeklődés.

Nem tér vissza

Sipos Norbert a mai napig nagy kedvencnek számít Szombathelyen, de a szurkolóknak csalódniuk kell, mert biztosan nem tér vissza. „Mint azt Tóth Miklós ügyvezetőtől megtudtuk, a Haladás tervei között nem szerepel a 31 éves futballista leigazolása” – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik