NB I

Most már el kell indulniuk felfelé

A sérüléséből felépült Sipos Norbert szerint sorsdöntő lehet, hogyan teljesítenek a bajnoki szünet után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Majdnem egyhónapos sérülés után a Debrecen elleni bajnokin (0-2) csereként, a Paks elleni Ligakupa-találkozón (0-0) pedig már kezdőként játszott a Siófok középpályása, a nyáron a Haladástól érkezett Sipos Norbert. A 31 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a kihagyás után most már azon van, hogy visszanyerje a régi formáját.

– A sérülésem rendbejött, egyre jobban kezdek belejönni, a formám is kezd visszatérni. Négy-öt hetet kellett kihagynom, ráadásul a sérülésem után még betegséggel is küszködtem, úgyhogy minden baj megtalált. Azonban ez már a múlté, igyekszem egyre jobban játszani – magyarázta Sipos Norbert.

– Milyen volt a szerdai, Paks elleni mérkőzés?
– Egy jó paksi csapattal mérkőztünk meg. Nálunk több olyan játékos is pályára lépett, aki kisebb-nagyobb kihagyás után tért vissza, ez kicsit érződött is a játékon. Mindkét csapatnak volt egy-egy nagy gólhelyzete, de azok kimaradtak. Összességében a döntetlen reálisnak mondható.

– A bajnoki szünetben tudják rendezni a sorokat, hogy eredményesebben szerepeljenek a folytatásban?
– Azt nem szabad véka alá rejteni, hogy eddig nem szerepeltünk jól a bajnokságban. A szünet remek alkalom, hogy orvosoljuk a bajokat, javítsunk pár dolgon. Sokszor szerencsénk sem volt, akadt, amikor már húsz perc alatt eldőlt a sorsunk, szóval több összetevője van a gyengébb szereplésnek. Minél előbb ki kell találnunk valamit, mert ha a szünet után is beragadunk, akkor még nagyobb bajba kerülhetünk.

– A következő fordulóban fontos mérkőzés vár önökre Kaposváron.
– A Kaposvár elleni mérkőzés sorsdöntő is lehet, hiszen mint mondtam már, el kell indulnunk a felfelé vezető úton. Én személy szerint minden meccsen, még a Videoton, vagy a Debrecen ellen is győzelmi szándékkal lépek pályára, úgyhogy a Rákóczi elleni összecsapásra is ennek a szellemében készülök.

Olvasói sztorik