Hírek

Messze még a vége…

Marián Sluka nem írt volna alá, ha nem hinne a bennmaradásban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy ideje már az FGSZ Siófok csapatával készült, aztán a vasárnapi, Ferencváros elleni hazai bajnokin csereként pályára is lépett a korábban Szombathelyen és Zalaegerszegen is megfordult Marián Sluka, akivel hétfőn a szezon végéig meg is állapodott a klub. A Balaton-partiak új szerzeménye a mérkőzés tapasztalatairól, és a csapat terveiről is mesélt a Rangadó.hu-nak.

– Hogy látta a Ferencváros elleni találkozót? Milyen volt újra pályára lépni az NB I-ben?
– Jót játszottunk a Fradival, végig szervezett maradt a védelmünk, amit a fővárosiaknak nem sikerült feltörniük, és néha még az ő kapujukhoz is sikerült odaérnünk. Sok a sérültünk, ez azért elég nagy nehézséget okoz a csapatnak, ennek tükrében elégedettek lehetünk az egy ponttal. Jó érzés volt újra pályára lépni, egy teljes mérkőzést a sok kihagyás miatt még nem tudtam volna vállalni talán, így beszéltük meg a mesterrel, hogy a második félidőben beszállok majd.

– Mennyi esélyt lát arra, hogy sikerül kiharcolniuk a bennmaradást?
– Sok forduló van még hátra, a jelenlegi helyezésünkből nem kell messzemenő következtetéseket leszűrni. Mint már említettem, rengeteg a sérült. Ha Sipos Norberték felépülnek, akkor jóval erősebbek leszünk. Siófokon rengeteg ember szereti a focit, értük is harcolnunk kell, meg ha nem hinnék abban, hogy sikerül kiharcolnunk a bennmaradást, akkor nem igazoltam volna ide.

– Nem tart attól, hogy ha a sérültek felépülnek, akkor kevésbé veszik számításba?
– Nem gondolom, hogy okom lenne ilyenektől tartani. Azért igazoltak le, mert számítanak rám. Én pedig azért jöttem Siófokra, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében. Keményen fogok dolgozni, hogy csapatba kerüljek, és ha ez megtörténik, akkor meccseken is megteszem a tőlem telhetőt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik