Futsal

Előnyt szereznének a kupában

A bajnokságban elmaradt az üllőiek és a szombathelyiek találkozója, ám a szerdai kupameccset megrendezik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A teremlabdarúgó-bajnokságban a nagy havazás miatt elmaradt az Üllő FC Cső-Montage és a Swietelsky-Haladás VSE hétfői találkozója, amelyet február 11-én pótolnak. Január 16-án, szerdán azonban biztosan összecsap a két együttes. Ezúttal a Magyar Kupa negyedik fordulójában mérkőznek, a helyszín a szombathelyi munkacsarnok lesz – áll a hazai klub honlapján.

A Magyar Kupa küzdelmeiben a szombathelyiek két NB I-es riválison jutottak eddig túl. A Veszprém ellen 12-3-ra hengereltek, míg a Gödöllői Bikákat 6-2-re győzték le. Az üllőiek még nem találkoztak első osztályú ellenféllel: először Bábolnán, majd Nagykátán arattak sikert. Most, a legjobb négy közé jutás a tét, és itt már két mérkőzésen dönt.

Horváth Levente vezetőedző csapatának az év elején két célkitűzése volt: ismét elérni a bajnokságban a felsőházat, a Magyar Kupában pedig a négyes döntőbe jutni. Még mindkettőre megvan az esély…

– Már többször is elmondtam, hogy eddig a Cső ellen még sosem sikerült nyernünk, reméljük, minél előbb megszakad ez a rossz sorozat – mondta horváth Levente. – A Magyar Kupában eddig mindig NB I-es ellenféllel találkoztunk, és a bajnoksággal ellentétben jól sikerültek ezek a meccsek. Annak ellenére, hogy milyen rossz idén a hazai bajnoki mérlegünk, ebben a sorozatban ki tudtuk használni a helyzeteinket és sorban rúgtuk a gólokat. Ezt szeretném látni szerda este is. Annak ellenére, hogy még nem győztük le a Csőt, nem csak a győzelemben, hanem megnyugtató előnyszerzésben is reménykedem.

Sipos Norbert teremben edz

A héten új játékos is látogatja a Swietelsky-Haladás VSE edzéseit. Sipos Norbertről van szó. A Siófokról távozó játékosnak még nincs új klubja, így napokon belül eldőlhet, hogy a szombathelyi teremlabdarúgó-csapathoz szerződik-e.

Olvasói sztorik