NB II

Nem kell a házi gólkirály

Folmer Krisztián szerint nem játszott rosszul ősszel, ezért kicsit meglepte a döntés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagyobb átalakulások várhatók az NB II Nyugati-csoportjának hetedik helyén telelő Aqvital-Publo Csákvári TK keretében a tavaszi idényt megelőzően, hiszen távozik a klubtól Joaz Lopez de Silva Junior, Béres Zoltán, Molnár Viktor és Bencze Zsolt, valamint Folmer Krisztián is. Utóbbi ősszel a csapat házi gólkirálya volt. A Rangadó.hu megkereste a 27 éves támadót, aki elmondta, valamelyest meglepte a döntés.

– Mi az oka a távozásának?
– Tulajdonképpen az, hogy közölték velem, igazolni fognak két csatárt – kezdte Folmer Krisztián. – Gyakorlatilag nem küldtek el, de finoman utaltak rá, hogy már nem lenne helyem a csapatban. Ezután pedig megállapodtunk, hogy távozom.

– Megvan már, hogy hol folytatja?
– Ez a dolog annyira friss és váratlan, hogy még nem tudhatom. Ilyenkor már a csapatoknál sem annyira keresgélik a játékosokat, de januártól, majd a felkészülés kezdetekor talán több lehetőségem lesz.

– Nyáron Szegedről igazolt Csákvárra, most pedig újra költözni kényszerül. Hogyan érinti ez?
– Valóban, megint útra kelek, de ilyen az élet, menni kell tovább… Nem így terveztem, de hát nem kesereghetek.

– Hogyan értékelné az őszi szezonját?
– Szerintem nem vallottam szégyent, jól ment a háték. Rúgtam öt gól, ami egyrészt nem egy világmegváltó dolog, de azért mégis én voltam a házi gólkirálya a csapatnak. Igazából ezért is furcsa kicsit nekem ez a döntés.

Olvasói sztorik