NB II

Magyar, kanadai és kolumbiai próbajátékosok

Elkezdte a felkészülést az NB II újonca, az Aqvital-Publo Csákvári TK.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Magyar, kanadai és kolumbiai próbajátékosok is vannak a keretben, amely a héten, feltehetően már szerdán szűkül.

Lovasberényben kezdte a felkészülést a Csákvár csapata, és ott is folytatja. Eddig egy biztos távozó van, az egykori NB I-es futballista, a 38 éves Földes Gábor, aki az elmúlt időszakban az egyik legfőbb erőssége volt a csapatnak, de most a Komárom-Esztergom megyei első osztályú Környe színeiben folytatja.

Ami tény: a kedd délelőtti tréningen az alábbi futballisták vettek részt. Kapusok: Hegedűs Ferenc, Pirik Ferenc, Matt George (kanadai). Védők: Ambrus Sándor, Sötét Dávid, Béres Zoltán, Gulyás Gergő, Kiss Márk. Középpályások: Molnár Viktor, Tornyai Tamás, Domján Attila, Búrányi Tamás, Solymos Zoltán, Ribi Roland, Csikesz Zoltán, Németh Bálint, Rigó Gábor, Asztalos Dániel. Támadók: Katona Lajos, Szarka Zsolt, Folmer Krisztián, Antoine Paul, David James (kanadaiak), Daniel Gomes (kolumbiai). Sérülés miatt még nem gyakorol a brazil Felipe Matos, Imrik László és Csordás Tamás, míg Bencze Zsolt és Molnár Csaba pénteken kapcsolódik be a munkába. A listából kiderül, hogy több próbajátékost is tesztel a stáb.

– Több Fejér megyei kötődésű, illetve Csákvárhoz közeli futballista is képben van, de még nem szeretném megnevezni őket. A jelenlegi keretet viszont szerdán már szűkíthetjük – nyilatkozta Bognár György a Fejér megyei Hírlapnak. – Nálam egy külföldi játékosnak nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy beférjen a csapatba. Csak abban az esetben veszem számításba, ha ténylegesen jó focista. A jövő héten lényegében már csak azok készülnek velünk, akikkel ténylegesen számolunk a bajnokságban.

A Csákvár július 29-én ukrajnai edzőtáborba utazik.

Olvasói sztorik