NB II

Nagypályán is komolyan

Az egykori teremlabdarúgó-válogatott Sivák Péter 27 évesen mutatkozhat be a nagypályás NB II-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kispest-Honvéd, Dunavarsány, Maglód, Tápiószecső, Tiszafüred, Kerepes, Zsámbék. Nem egy kimondottan bombasztikus labdarúgó-karrier, de Sivák Péter most nagyot léphet előre, hiszen az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Aqvital-Publo Csákvári TK együttesénél szerepel próbajátékon. A klub honlapjának beszámolója szerint a teremedzések során jó benyomást keltett, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen hosszú-hosszú évek óta meghatározó játékos a futsal élvonalban, sőt a válogatottban is rendszeresen szerepel. 2005-től kezdve egy év kivételével az Aramis csapatában játszott, de tavaly nyáron a MAFC-ba igazolt, amelynek 12 találattal jelenleg házi gólkirálya.

A hétfői, Rubeola FC Csömör elleni teremlabdarúgó bajnokin (5-5) mesterhármast jegyző Sivák Péter a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nagypályán is szeretné komoly szinten megmutatni magát.

– Milyen volt a legutóbbi, Rubeola elleni meccs?
– Sajnos nem érünk semmit ezzel az öt-ötös döntetlennek, hiszen csak egy pont jár érte… Voltak azért pozitívumok is, például sikerült nulla-kettőről felállnunk – mesélte Sivák Péter. – Haladunk a célunk felé, ami az élvonalban való bennmaradás. Szerencsére most jön egy kis szünet, eddig nem volt elintézve mindenkinek az igazolása, és ketten külföldön voltak. Bízom benne, hogy az alapszakasz utolsó meccseire, illetve a rájátszás összeállunk.

– Elpárolt a csapat mellől a szerencse?
– Ez az egész eddigi szereplésünkre jellemző. Sokáig pariban vagyunk az ellenfelekkel, de valami apróságon rendszerint elbukunk, például kapufát lövünk, a labda kifelé pattant, és a kontrából gólt kapunk…

– A klub honlapján megjelent, hogy Csákváron szerepelt próbajátékon…
– Jelen állás szerint is ott vagyok még. Karácsonykor összefutottam valakivel, akit még az Aramisból ismerek, és Csákváron van. Kérdeztem, lehet-e menni próbajátékra, és mondta, hogy igen. Már második hete itt vagyok, de csak kétszer-háromszor voltunk kinti edzésen, mert időjárás nem nagyon engedte, de a következő napokat mindenféleképpen kint töltjük már. Futsalban már sok mindent elértem, válogatott is voltam, de nagypályán eddig az NB III és a megye egy volt a legmagasabb osztály, amelyben szerepeltem, úgyhogy szeretném komoly szinten is megmutatni magamat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik