NB II

Nem maradt otthon

Sok helyre hívták Petneházi Márkot, aki csak egy hétig volt csapat nélkül, majd a Mezőkövesdet választotta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb játékosok érkezését jelentette be az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry honlapja. Olasz Dénes visszatér Putnokról; Kardos Norbert fél évre, kölcsönbe érkezik Gyirmótról; Petneházi Márk pedig Nyíregyházáról teszi át a székhelyét a borsodiakhoz. A 24 éves belső középpályás korábban megfordult az NB I-ben is, a Zalaegerszeg csapatában, legutóbb pedig nagy reményekkel szerződtette, de fél év elteltével nagy meglepetésre elküldte őt a Spartacus.

Petneházi a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy az elmúlt egy hetet otthon töltötte Orosházán, ebben az időszakban sem állt le az edzésekkel, de a hazatérésen nem gondolkodott.

– Tényként kezelhető az új szerződése?
– Még nem írtuk alá a szerződést, de már mindenben megegyeztünk, és az első edzésen is részt vettem – mesélte Petneházi Márk. – Egy hétig voltam csapat nélkül, ezt a rövid időszakot otthon töltöttem Orosházán, családi körben. Az edzéssel nem álltam le, Major László nagy segítséget nyújtott, hiszen náluk edzhettem, így nem maradtam le.

– Nem utalt rá, hogy esetleg visszatérhetne az orosházi csapatba?
– Szóba hozta, de már korábban megbeszéltem vele, hogy ne nagyon forszírozza, mert ha van lehetőségem van, akkor olyan helyre szeretnék menni, ahol reális esély van a dobogóra kerülésre. Nagyon örülök, hogy megkerestek Mezőkövesdről, nagyon jó a szakmai munka és a csapat, minden adott, hogy jó eredményt érjünk el a szezon végén. Elég sok helyről kerestek, s ahogy mondtam, az döntött, hogy melyik csapatnak van reális esélye a legjobb öt közé kerülésre. Ezért döntöttem a Mezőkövesd mellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!