NB II

Három új játékos Mezőkövesden

Farkas I Balázs, Farkas János és George Menougong is az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry csapatát erősíti.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az NB II Keleti-csoportjának harmadik helyén telelő Mezőkövesd-Zsóry csapata, amelynek keretéhez három kiváló játékos csatlakozott – áll a klub honlapján.

A négyszeres válogatott Farkas I Balázs, a többi között megfordult Újpesten, Székesfehérváron, a Vasasnál, legutóbb pedig Kecskeméten. A 33 éves védekező középpályás 335 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik, ezeken 24 gólt szerzett, a Videoton bajnokcsapatának kapitánya volt.

Farkas János a csatársort fogja erősíteni. A 29 éves támadó hosszú évek óta szerepel az NB II Nyugati-csoportjában, megfordult a Felcsút, a Budaörs, a Siófok és a Tatabánya csapatában, legutóbb pedig Sopronban játszott. 184 másodosztályú mérkőzésen 81 gólt szerzett.

Az 1985-ös születésű George Menougong a Kazincbarcika csapatától érkezik a támadósort erősíteni, korábban pedig a Diósgyőr játékosa volt. 42 NB I-es mérkőzésen négy gólt szerzett.

– Olasz Dénest visszarendeltem Putnokról, ragaszkodom hozzá, jóllehet tudom, hogy ez némi gondot fog okozni a klubok között – magyarázta Véber György vezetőedző a boon.hu oldalon. – Jelentkeztek a bükkábrányiak, név szerint Sebe Attila, Gallik Gábor és két olyan fiatal, akiket soha nem láttam játszani: Czető Márk és Demeter Péter, továbbá nálunk kezdett az eddig Felsőtárkányban szereplő Kaszás Kornél is. A gyirmóti Kardos Norbertről viszont le kellett mondanom, mert klubja nem engedte el.

Olvasói sztorik