Hírek

Menougong sorsáról az orvosok döntenek

A Diósgyőr kameruni játékosa, George Menougong szívbetegsége miatt nem edzett.

Kapcsolódó cikkek

– Egy állásfoglalást várunk abból a budapesti kórházból, ahol George Menougong szív MRI-vizsgálaton vett részt – mondta a Borsod Online kérdésére dr. Forgács Alfréd, a DVTK csapatorvosa. – A már említett vizsgálat lelete már megvan, és most egy bizottság fog határozni arról, hogy a csatár folytathatja-e a sportpályafutását. Már megküldtük nekik Menuogong terheléses vizsgálatának eredményeit, de amíg nincs döntés, addig eltiltottuk az edzések látogatása alól. A labdarúgónak a közelmúltban volt egy olyan megbetegedése, ami összefüggésben lehet a szívelváltozással, erre szeretnénk választ kapni, reményeink szerint egy héten belül.

Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy a kameruni labdarúgónak maláriás megbetegedése volt a tavalyi évben, és elképzelhető, hogy ez összefüggésben van a szívbetegséggel.

A DVTK együtteséből Budovinszky Krisztián sem egészséges, ő felső légúti megbetegedésben szenved.

A másik kameruni útlevél-hosszabbítás miatt késik
Nem jelent meg a Diósgyőr edzésein Mohamadou Abdouraman. A kameruni középpályásnak elvileg vasárnap kellett volna visszaérkeznie Magyarországra.
– A játékos telefonon jelezte napokkal ezelőtt Szentes Lázár szakmai igazgatónak, hogy mivel lejárt az útlevele, és ezt meg kell újítania, nem fog ideérni az idei első edzésre – mondta Dudás Hunor. – Mivel Szentes Lázár vasárnap és hétfőn is Telkiben volt, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai napjain vett részt, így ez az információ csak késve jutott el hozzám és a csapathoz.
A boon.hu információi szerint egy hetet késik Abdouraman, aki a jövő héten hétfőn csatlakozhat a DVTK-hoz.
Olvasói sztorik