Hírek

Nem tudják, hol van Abdouraman

A Diósgyőri VTK első nagypályás edzésén 28 játékos volt jelen, csak egy hiányzott, meg a vezetőedző.

A DVTK hétfőn délután megkezdte a nagypályás edzéseket is, majdnem teljes létszámmal. A múlt héten, csütörtökön és pénteken is voltak tréningek, de ekkor még a fedett, műfüves csarnokban csak a magyar játékosoknak kellett jelentkezniük. Akkor Benczés Miklós edző vezényelte a foglalkozásokat, a mostani foglalkozásról viszont hiányzott, ugyanis Telkiben részt vett a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében sorra került VII. Szakmai Napokon, ahol a pro licences edzők számára kötelező volt a megjelenés, így diósgyőri részről nem csak ő volt jelen, hanem Szentes Lázár szakmai igazgatói is.

A Borsod Online beszámolója szerint a már korábban is aktív magyar labdarúgókhoz az első edzésről tanulmányi vizsgái miatt hiányzó Nagy Tamás, és a porcműtétje után az első gyakorlást most végző Budovinszky Krisztián is csatlakozott. Ott volt a háromfős spanyol különítmény (Gallardo, Luque, Carreno), a két horvát (Rados és Gal), a szerb Rakovics, a bolíviai Arze, a francia-szenegáli Seydi, és a kameruni Menuogong is.

A szintén kameruni Mohamadou Abdouraman hiányzott egyedül, de hogy miért késik, arra Vitelki Zoltán pályaedző és Dudás Hunor ügyvezető sem tudott választ adni.

Olvasói sztorik