NB II

Jobb lehetőségek

Dénes Zsolt szerint az SVSE-ben több a potenciál, mint Szigetszentmiklóson volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

December végén igazolt Szigetszentmiklósról a szintén NB II-es SVSE csapatába Dénes Zsolt, aki korábban már szerepelt Tatabányán, Nyíregyházán és Békéscsabán is. A 30 éves kapus a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy több lehetőségeket lát Sopronban, mint korábbi állomáshelyén.

– Miért igazolt Sopronba?
– Sopronban jobbak a lehetőségek – kezdte Dénes Zsolt. – Ami a csapatot illeti, még az élvonalbeli tagságra is adottak lennének a feltételek. Másrészt a város szempontjából is, nekem feleségem van, az ő egzisztenciájára is gondolnom kell, márpedig Sopronban a munkalehetőségek száma is nagyobb.

– Hogyan tekint vissza az elmúlt fél szezonjára?
– Úgy gondolom, hogy megálltam a helyemet, amikor lehetőséget kaptam. Nyilván akadtak nekem is hibáim, mint bárki másnak, de összességében nem maradt bennem semmi hiányérzet. A csapat is a tudásának megfelelően szerepelt összességében.

– Beszélt már a vezetőkkel arról, hogy Sopronban milyen szerepet szánnak önnek?
– Mély beszélgetések még nem voltak ezzel kapcsolatban, hiszen még nem kezdtük el a felkészülést. Mivel megkerestek, úgy gondolom, hogy szükségük van rám, bízom benne, hogy a kezdőcsapatban kapok majd szerepet, bár ehhez keményen meg kell dolgoznom.

– Több klubban is megfordult már. Elégedett pályafutásának az eddigi alakulásával?
– Minden bizonnyal lehetne jobb is, de nem panaszkodhatok. Harminc év a kapusoknál még nem nagy kor, remélem lesz még lehetőségem bizonyítani a képességeimet. Sopronban bíznak a szebb tavaszban, az első ötbe kerülés pedig még összejöhet a csapatnak.

Olvasói sztorik