NB II

Megműtötték Molnár Balázst

A rutinos középpályás a tavaszi alapozást már a csapattal kezdené.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán megműtötték Molnár Balázs térdét. Az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Gyirmót FC korábbi válogatott középpályása a múlt héten egy edzésen sérült meg. Egyelőre kórházban van, de a Rangadó.hu érdeklődésére készségesen mesélt a történtekről.

– A múlt héten az egyik edzésen egy rossz mozdulat után szenvedtem térdsérülést. Később kiderült, hogy egy porcdarab levált a térdemből, így meg kellett operálni – kezdte Molnár Balázs. – Szerdán volt a beavatkozás, artroszkópos műtéten estem át. Szerencsére minden rendben, de természetesen még kórházban vagyok. Az őszi szezon így számomra véget ért, az orvosok szerint négy-öt hétre lesz szükségem, hogy teljesen felépüljek. Célom, hogy januárra százszázalékos legyek, és szeretném elkezdeni az alapozást a srácokkal.

A Gyirmót a tabella harmadik helyén áll, de egy kicsivel jobb idegenbeli szerepléssel akár az élen is tanyázhatna. Molnár szerint azért nem sikerült idegenben nyerniük, mert nem mutatnak ugyanolyan domináns játékot, mint hazai környezetben, és szerencséjük sincs.

– Mi sem tudjuk, mi lehet a baj. Hazai pályán eddig százszázalékosak vagyunk, idegenben viszont egyszerűen nem sikerül nyernünk. Egyszerűen nem tudunk gólokat lőni, és mi is csak keressük az okokat, hogy miért nem – folytatta a 35 éves középpályás. – Legutóbb Baján szenvedtünk vereséget, az is bosszantó volt, mert végig mi uraltuk a találkozót. Azt kell mondanom, hogy sajnos Fortuna istenasszony sem áll mellénk ezeken a meccseken, de nyilván erre nem lehet fogni, és nem is szeretném. A probléma talán az, hogy nem mutatunk ugyanolyan domináns játékot, amivel hazai környezetben nyerjük az összecsapásainkat. Mindenféleképpen javítanunk kell ezen, ha szeretnénk elérni a céljainkat, hiszen a keretünk abszolút alkalmas akár a bajnoki cím megszerzésére is. Nagyon bízom benne, hogy hétvégén a Kozármisleny otthonában végre megszerzi a gárda a hőn áhított első idegenbeli győzelmet.

Van keresnivalónk

Molnár Balázs korábban Törökországban is légióskodott. 2004 és 2006 között az Ankaraspor csapatát erősítette, így a keddi, válogatott találkozóról is kérdeztük, hiszen a magyar együttes 3-1-re nyert a törökök ellen, világbajnoki selejtezőn.

– Nagyon jó mérkőzés volt, örülök, hogy sikerült legyőznünk a törököket. Bizonyította a válogatott, hogy van keresnivalónk ebben a selejtezősorozatban – vélekedett Molnár Balázs. – A hollandoktól elszenvedett vereség után újra nyílttá sikerült tennünk a továbbjutás kérdését. Bízom benne, hogy márciusban ott folytatja majd az együttes, ahol a keddi összecsapáson befejezte. Jó pár éve volt már, hogy Törökországban légióskodtam, így nem nagyon volt ismerős arc az ellenfél legjobbjai közt. Szép emlékeim vannak az ott töltött időszakról, de nagyon szurkoltam, hogy legyőzzük őket, így maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel.

Olvasói sztorik