NB I

Büszke a Fradi-stadion ügyvezetője

Rangadó
Rangadó

2015. 03. 24. 10:15

Évi 100-120 rendezvénnyel számoltak, de hét hónap alatt teljesült a cél a Groupama Arénában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions (LUSS) Kft. egyik ügyvezető igazgatója, Siklósi Csaba a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a többi között a stadion rendezvényes kihasználtságáról és a februári gyepcseréről is.

Siklósi Csaba és Vámos Zoltán váltotta év elején a LUSS Kft. ügyvezető igazgatói posztján Szekeres Tamást. Siklósi – aki kinevezése előtt a LUSS Kft. kereskedelmi vezetője volt – úgy véli, talán még hatékonyabb lesz a működés így, hogy ketten látják el ezt a pozíciót, mivel szerteágazó feladatokat kell megvalósítani egy modern stadion üzemeltetése során.

A cégnél büszkék arra, hogy Európa egyik legmodernebb stadionját építették, amely a mérkőzések megrendezése mellett tökéletesen megfelel más rendezvények lebonyolítására is, kisebb vállalati workshopok, születésnapok, nagyobb konferenciák, gálavacsorák, fogadások is voltak az események között, de extrém esetként már lánykérésre is sor került.

– Ez egy olyan helyszín, ahol érzelmileg lehet hozzáadni egy adott eseményhez. Egy rendezvény szervezőjének mindig az a célja, hogy élményt adjon az odalátogató vendégnek, és sokkal könnyebb ezt megtenni egy olyan helyszínen, ahol kvázi tálcán kínálják az élményt, hiszen maga a helyszín is erre a célra jött létre, hogy hagyományos működésében is élményt adjon, mondjuk egy futballmérkőzést – fogalmazott Siklósi Csaba. – A kezdet kezdetén évi száz-százhúsz rendezvénnyel számoltunk, ami nem futballhoz köthető, és büszkén mondhatom, hogy hét hónap elteltével már több mint százhúsz rendezvénynek adtunk otthont. Ebben az irányban jó úton járunk, és folyamatosak a lekérések és a foglalások továbbra is. Az emberek, a rendezvényszervezők és a vállalatok valóban megkedvelték a Groupama Arénát, mint rendezvényhelyszínt. Ha a futballmérkőzésekre gondolunk, akkor pedig az a minta, amit láttunk Nyugat-Európában, hogy a labdarúgás legyen a hívószó, a futballmérkőzés legyen az a csúcsesemény, ami miatt a néző kilátogat a stadionba, de ne ez legyen az egyetlen élményt jelentő elem azon az estén. Legyen neki megkomponálva egy sokkal hosszabb szakasz programokkal teletűzdelve, amikor ő eljön, és jól érzi magát, akár családosan, gyerekekkel, és részt vesz olyan kiegészítő programokon, amik eddig ismeretlenek voltak Magyarországon a stadionokban.

Siklósi nem csak a rendezvények eddigi számáról és a németországi tapasztalatokról beszélt; szóba került a gyepszőnyeg februári cseréje is.

– Egy beütemezett karbantartást hoztunk előre időben, tehát amit eredetileg nyárra terveztünk azt valósítottuk meg februárban. Pontosan azért, mert látjuk előre ezt a foglaltságot és azt a rendezvénymennyiséget, amit be kell fogadni az arénába. Jobbnak láttuk ezt a feladatot most elvégezni, hogy megfelelő minőségű terep fogadja, mondjuk akár a magyar válogatottat most Görögország ellen – mondta erről az ügyvezető igazgató a Sport TV Mai helyzet című műsorában.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Arsenal Manager Arsene Wenger during the UEFA Europa League, round of 16, 2nd leg football match between Arsenal and AC Milan on March 15, 2018 at the Emirates Stadium in London, England - Photo Stephen Wright / ProSportsImages / DPPI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.