NB I

Menesztették a Fradi-stadion vezetőjét

Már nem Szekeres Tamás a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint menesztették a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást.

A Fradi korábbi válogatott játékosa idén április óta töltötte be a posztot Európa egyik legnagyobb médiakonszernje, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions magyarországi leányvállalatánál.

Érdeklődésünkre kedden este Szekeres csak annyit mondott, hogy jelenleg még ő az ügyvezető, de hamarosan valóban nem ő lesz – ez vélhetően annyit jelent, hogy a szerződését az ilyenkor megszokott módon december 31-i dátummal bontják fel.

Az egykor Norvégiában, Belgiumban és Németországban is futballozó hátvéd bővebben nem kommentálta információnkat, néhány nap türelmet kért, ezért egyelőre azt sem tudhatjuk pontosan, mi áll a távozása hátterében, és ki lesz az utódja a LUSS élén.

Szekeres a közelmúltban azért került a szurkolói érdeklődés középpontjába, mert a stadion vadonatúj gyepszőnyegének katasztrofális állapota miatt magyarázkodnia kellett, illetve egy szegedi előadáson olyan mondatai voltak, amelyek rosszallást váltottak ki a drukkerekből, de utólag kiderült, hogy a tudósító állítólag pontatlanul idézte, amit mondott.

Olvasói sztorik