NB I

VIDEÓK: így tüntetett a Fradi-tábor

Félelmetes lehetne a hangulat a Groupama Arénában, ha nem csak a nézők, de a szurkolók is bemennének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Noha a mérkőzést közvetítő Duna Televízióban nem esett róla szó, a Ferencváros ultrái is megjelentek a Groupama Aréna előtt a Győri ETO elleni, szombati bajnoki meccs (3-0) előtt. A Fradi magabiztos játékkal nyert, és már a közvetítés alatt is hallani lehetett a tábor kinti szurkolását.

A Kubatov Gábor elnök és a tenyérlenyomatos beléptetőrendszer ellen tüntető ultrák több ezren énekeltek és igazi focihangulatot teremtettek a stadion környékén, erről több Facebook-csoport, például a Fradimob és a Ferenczvárosi C-közép is beszámolt.

A hozzászólásokban egyébként egyre többen próbálják rábeszélni a tábort, hogy a stadionban a helyük, és engedjenek Kubatov kérésének, de ők hajthatatlanok, akárcsak a klub elnöke. A Groupama Arénában így is több mint nyolcezer néző, és egészen jó hangulat volt, a Csákvár elleni kupameccsre is kilátogattak négyezren, már tényleg csak az ultrák hiányoznak, hogy rendre telt ház előtt, pazar körülmények között játsszon hétről hétre a Ferencváros – írja az origo.hu.

Olvasói sztorik