NB I

Új főszponzora van a Fradinak

A Főtaxi Zrt. lett az FTC labdarúgóinak új főtámogatója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a vasárnapi Ferencváros–MTK bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a taxitársaság a szezon végéig támogatja főszponzorként a zöld-fehéreket.

– A partnerség nem új keletű, hiszen a Groupama Aréna tavaly augusztusi megnyitóján, a Chelsea elleni találkozón is a Főtaxi volt az FTC főszponzora – fogalmazott Orosz, aki kiemelte, hogy mostantól a 102 éves személyszállító társaság neve és logója „király helyen”, vagyis elöl, a mellrészen lesz látható a ferencvárosi játékosok mezén.

Szunomár Tibor, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója kifejtette, az FTC logója ezentúl a társaság autóiban is feltűnik, illetve három új taxidrosztot hoztak létre az Üllői úti stadion környékén.

Siklósi Csaba, a Groupama Arénát működtető Lagardére Unlimited Stadium Solutions Kft. ügyvezetője szerint a főszponzori cím az elérhető legértékesebb támogatási forma a Ferencváros labdarúgócsapatánál. Elárulta, hogy ez 27 különböző reklámjogot tartalmaz. Beszélt arról is, hogy a megállapodás jóvoltából a főszponzor több százezer emberhez jut el, hiszen az OTP Bank Liga eddigi fordulói alatt 14-szer a Ferencváros mérkőzését látták a helyszínen a legtöbben. Hozzátette: a csapat találkozóit mindig élőben adja a televízió, és ezek a közvetítések hetente 200 ezer nézőt ültetnek le a készülékek elé.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik