NB I

Kérdéses a Haladás-csatár játéka

A szombathelyiek 37 éves játékosa, Tommaso Rocchi nem épült fel részleges bokaszalag-szakadásából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden visszatért Rómából Tommaso Rocchi. Az NB I-es Haladás olasz támadója február 18-án szenvedett részleges bokaszalag-szakadást, majd otthon gyógyult, kedden érkezett vissza Szombathelyre. A Lazio egykori kapitánya még nem épült fel teljesen, egyelőre nem dőlt el, játszhat-e szombaton a Debrecen ellen.

– Ultrahanggal, lézerrel kezeltek Rómában, majd víz alatti bokaerősítő gyakorlatokat végeztem. Aztán tornateremben készültem, és – igaz csak lassan – futottam is. A héten érkeztem vissza, ám még nem tudtam edzeni a többiekkel – egyelőre kímélnem kell a bokámat – mondta a klub hivatalos honlapjának Tommaso Rocchi.

– Az orvosi diagnózis szerint szombaton még nem játszhatnék – ám addig még van egy kis idő, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. Szeretnék futballozni. Ami a csapat szereplését illeti, láttam a Diósgyőr és a Pécs elleni meccsek összefoglalóját. Ebből azt szűrtem le, hogy javult a játékunk, a Diósgyőr ellen többet érdemeltünk volna egy pontnál. Pécsett pedig korán kaptunk gólt, ám megvoltak a lehetőségeink a fordításra, de nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt. Mindenesetre most már minden egyes meccs döntő lesz. A Debrecen ellen nagy szükségünk van a pontokra, maximális odafigyeléssel, koncentrációval kell futballoznunk, úgy, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról – tette hozzá.

Olvasói sztorik