NB I

Hatpontos rangadó a Bozsik-stadionban

Az éllovas Videoton a hatpontos lemaradással második MTK vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga hétvégi, huszadik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A székesfehérváriak nyolc veretlenül megvívott meccsel a hátuk mögött érkeznek a szombati rangadóra, ráadásul idegenben még nem találtak legyőzőre ebben a szezonban. Az MTK is jól kezdte a tavaszt, két mérkőzésén hat pontot gyűjtött, így elmondható, hogy jó formában lévő együttesek csapnak össze a budapestiek ideiglenes otthonában, a Bozsik-stadionban.

A találkozóra ráillik a hatpontos jelző, ugyanis ha az MTK nyer, felzárkózik riválisára, amennyiben azonban a Videoton sikerével ér véget a találkozó, tíz fordulóval a zárás előtt kilenc pont lesz a két gárda közötti különbség. A fővárosiak döntetlent még egyszer sem játszottak a mostani szezonban.

A dobogóért küzdő csapatok közül a jelenleg harmadik Ferencváros – amely október eleje óta veretlen az OTP Bank Ligában – sorozatban ötödik győzelmét arathatja a Nyíregyháza otthonában, a tíz meccs óta veretlen, negyedik Debrecen a sereghajtó Haladás vendége lesz, míg a tavaszt gyengén kezdő, ötödik Diósgyőr az első két idei mérkőzésén győztes Péccsel csap össze.

OTP Bank Liga, 20. forduló

Március 13. péntek

19 óra: Diósgyőr–Pécs, jv: Solymosi (TV: Duna)

Március 14. szombat

14 óra: MTK–Videoton, jv: Bognár (TV: Duna)

16 óra: Puskás Akadémia–Honvéd, jv: Erdős

16 óra: Dunaújváros–Kecskemét, jv: Fábián

16 óra: Nyíregyháza–Ferencváros, jv: Andó-Szabó (TV: Sport1)

18.30: Haladás–Debrecen, jv: Iványi (TV: Sport1)

20 óra: Újpest–Paks, jv: Pintér Cs. (TV: sport1)

Március 16. hétfő

19 óra: Győr–Pápa, jv: Szabó Zs. (TV: Duna World)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik