NB I

Kabát Péter megint megsérült

Vadász Viktorra műtét vár, a két eltiltott viszont visszatér az Újpestbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejárt Jonathan Heris és Nagy Gábor egymeccses eltiltása, így ők már ott lesznek az Újpest csapatában a Paks elleni keretben – írja a klub honlapja.

Nem lesz ott a hétvégén Vadász Viktor, aki hosszú ideje húzódó krónikus gyulladása miatt fontos döntést hozott meg a héten. Azért, hogy az Újpest FC rendelkezésére tudjon állni, halogatta a műtétet, de a fájdalmak erősödése miatt erre a jövő héten már sor kerül, amit rehabilitáció fog követni. Viktor és a szakmai stáb szem előtt tartotta azt is, hogy minél előbb kerüljön sor a műtétre, hogy a nyári felkészülést teljes értékű munkával kezdhesse meg.

Mellette Kabát Péter is újra sérüléssel küzd, ugyanis a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen belső térdszalag-húzódást szenvedett. Már megkezdte a gyógytornát és a rehabilitációs gyakorlatokat, erősítést, azonban nem csak fizikai fájdalom ez számára.

– Rettenetes érzés, hogy tíz perc játék után ismét sérülést szenvedtem, és nem egy szerencsétlen mozdulat, hanem egy labdáért folyó küzdelem során. Nem volt már fájdalmam, százszázalékos voltam, így duplán kellemetlenül érintett az eset – mondta Kabát Péter.

A klub fizioterapeutája megerősítette a hírt, és hozzátette, hogy nagyjából három-négy hét rehabilitáció vár a csatárra.

Olvasói sztorik