NB I

A volt Anzsi-játékos már várja a tavaszt

A grúz Zurab Arziani remekül érzi magát Nyíregyházán, ahol szerinte jó csapat van kialakulóban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén 0-0-t játszott a Nyíregyháza Spartacus a lett Spartaks Jurmala ellen. A találkozót csak kívülről figyelte a nyírségiek egyik téli bombaigazolása, a grúz Zurab Arziani. A 27 éves védekező középpályás eddig mindhárom törökországi meccsen játszott, és minden labdaérintésénél látszott, hogy Mátyus János klasszis labdarúgót szerződtetett, aki korábban karrierje zömében Oroszországban, a többi között a Rubin Kazany, az Anzsi Mahalacska, valamint a Volga Nyizsnyij Novgorod együttesében is szerepelt. A remek középpályás a Rangadó.hu törökországi tudósítójának mesélt első nyíregyházi benyomásairól.

– A legutóbbi szezont az orosz Juzsno-Szahalinszk csapatában töltöttem, és egy jó barátom segítségével érkeztem a Nyíregyháza csapatához. Ismerte Mátyus Jánost, aki felajánlotta ezt a lehetőséget. Megtetszett a dolog, ezért jöttem. Nagyon jól érzem magam a klubban, kedves fogadtatásban részesültem, és úgy érzem, jó csapatunk lesz, és szerintem még javulni is fogunk. Az edzőtáborban minden nagyszerű volt, és a meccseinken jó teljesítményt nyújtottunk. Készülünk tovább a tavaszi szezon rajtjára, amit már nagyon várok – mondta Zurab Arziani.

A cikk létrejöttében nagy segítségünkre volt a Nyíregyháza két labdarúgója, Predrag Bosnjak és Vologyimir Ovszijenko, akiknek ezúton is köszönjük!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik