NB I

Jelentéktelen kár a vonatban

A személyzet a hatóságok, illetve a szervezők részéről komoly felkészülést és profizmust tapasztalt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szurkolóinak egy része ismét különvonattal utazott a Románia elleni, szombati Európa-bajnoki selejtezőre, Bukarestbe. Több hír is napvilágot látott a rendbontásokról, ezért a Rangadó.hu kérdésekkel fordult a szerelvényt bérbeadó vasúttársaság felé.

„Az október 11-ei, bukaresti Románia–Magyarország mérkőzésre indult szurkolókat szállító különvonat jelentéktelen károkkal vasárnap délután 14:10-kor érkezett meg Budapest-Keleti pályaudvarra. Néhány utastéri belső elem (asztal, szemetes, lámpabura) megrongálódott, de egyszerűen helyreállítható. A visszaút során még román területen, a magyar határ előtt két kilométerrel, kővel megdobták az egyik kocsi mosdójának az ablakát, személyi sérülés azonban nem történt. A kívülről betört ablak miatt a vasúttársaság rendőrségi feljelentést tesz.

A vonat személyzete mind a magyar, mind a román hatóságok, illetve a szervezők részéről komoly felkészülést és profizmust tapasztalt, a különvonat utasai és a román rendőrség/csendőrség közötti konfliktusról nincs tudomásunk” – írta a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Olvasói sztorik