Nemzetközi foci

Balhék miatt késik a szurkolói vonat

A budapesti ujjlevágás után is folytatódtak a balhék a szerelvényen, többször meghúzták a vészféket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu helyszíni értesülései szerint egy órával később, román idő szerint 14 órakor érkezik Bukarest egyik külső állomására az 1200 magyar szurkolót szállító különvonat. Már az indulás előtt történt egy baleset: egy eldobott hanggránát egy fiatal szurkoló kézfejét szétroncsolta. Útközben számos alkalommal volt fennakadás, például a drukkerek többször meghúzták a vészféket, illetve pirotechnikai eszközöket használtak, ezért néhány embert még Magyarország területén leszállítottak.

A határátlépés után sem számíthattak kevésbé szigorú elbánásban a magyar szurkolók, hiszen akkor már a román rend- és csendőrség emberei vigyázzák a szerelvényt.

Az MLSZ biztonsági főnöke és stábja már Bukarestben tartózkodik, és folyamatosan kapcsolatban vannak a vonattal, ám a legnagyobb balhéfenyegetettséget továbbra sem az 1200 vonatos drukker okozzák, hanem az ellenőrizetlenül érkező autóbuszos szurkolók, akik Sepsiszentgyörgyön, vagy más erdélyi településeken töltötték az éjszakát, és reggel indultak tovább a fővárosba.

Olvasói sztorik