Nemzetközi foci

Balhéra készülnek a magyar szurkolók Bukarestben?

Egységes fekete felsőruházattal, fogvédővel, kendővel, úszószemüveggel felszerelkezve utaznak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután közlemény jelent meg az Ultras Liberi szurkolói honlapon:

„Egységesen mindenki fekete pólóban, felsőben, kabátban jelenjen meg a bukaresti arénában. Ahogy tavaly is, úgy idén is a fekete lesz a hivatalos dresszkód. Az elmúlt évben egységesen nézett ki a vendégszektor, köszönhetően a fekete pólóknak. Továbbá sokat segít egy esetlegesen kirobbanó balhéban is, mivel a szerveknek nehezebb az azonosítás. Ez az úgy nevezett black block, amit Európába oly erőszeretettel használnak a tüntetők is. Ezért a szurkolói csoportok kérik, hogy mindenki fekete felsőruházatban utazzon el a román fővárosba, a várva-várt rangadóra!

Tavaly a beengedés során gondok voltak a fogvédőkkel is. Volt, akit emiatt akartak elvinni a románok. Idén aki hoz magával fogvédőt, az vagy eldobhatót hozzon, és azt a beengedés előtt eldobja, vagy a bejáratnál lévő csomagmegőrzőbe rakja le, pl. egy táska belsejében.

Szintén hasonló problémákat okozott és így idén is okozhat a kendő illetve a símaszk. Elkerülve a felesleges dolgokat, hasonlóan a fogvédőhöz, ezeket is megfelelően rakja el mindenki a beléptetés előtt. Akárcsak a pirotechnikát.

Arra nincs hírünk, hogy a könnygáz kivédésre szolgáló úszószemüveg tiltott-e vagy sem. Akinek van, az hozza magával.”

Sokkal kellemesebb hír, hogy a magyar válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ismét látványos élőképpel készül a szombati találkozóra, ezért az első beléptetőpont előtt mindenkinek kiosztanak egy szurkolói kelléket, amit a csapatok bevonulásakor és a Himnusz alatt kellene a magasba emelni, majd a második félidőben is szükség lesz rájuk…

Az MLSZ a Bukarestbe utazó magyar drukkerek számára részletes cikkben foglalta össze a tudnivalókat, ezek ide kattintva olvashatók!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik