NB I

Besics és az ukrán vonal

Egy meg nem nevezett klub sokkal jobb pénzügyi feltételeket kínál a játékosnak és az FTC-nek is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Természetesen a bosnyák sportsajtó is napról napra figyelemmel kíséri Muhamed Besics sorsának alakulását. Az már szinte biztos, hogy a világbajnokságot is megjárt válogatott játékos elhagyja a Ferencvárost, de a közelmúltban beharangozott angliai szerződés-aláírás még mindig várat magára, az Everton egyelőre nem jelentette be a leigazolását.

A fokus.ba cikkeszerint bár az angolok négymillió fontot is hajlandóak lennének kifizetni, a Fradi még többet akar, hiszen a bevételnek csupán a harminc százalékát tarthatja meg. Még egy oka lehet a késlekedésnek: nagyon komoly érdeklődés mutatkozik a védekező középpályás iránt egy ukrán klub részéről. Az egyelőre meg nem nevetett csapat sokkal jobb pénzügyi feltételeket kínál a játékosnak és az FTC-nek is.

A tribalfootball.com cikkeszerint ugyanakkor Roberto Martinez, az Everton menedzsere szeretné, ha mihamarabb pontot tehetnének a Besics-ügy végére. A klub fenntartja a négymillió fontos ajánlatot. A klubvezetés már tárgyalt a Fradival, de áttörés ezen a héten várható.

Olvasói sztorik