Nemzetközi foci

Besics ötmillió euróért elkelt

Egy bosnyák portál azt írja, hogy a Ferencváros középpályása még ma a walesi Swansea csapatába igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Muhamed Besics a következő szezonban az angol élvonalban szereplő walesi Swansea City csapatában fog játszani, és a hírt forrás is megerősítette a játékos környezetéből – írja a klix.ba.

A tárgyalások kedden folytatódtak. A megállapodás részletei még nem ismertek, de úgy tűnik, Besics hároméves szerződést fog aláírni, a Ferencváros pedig mintegy ötmillió eurót kap – amelynek egy része a német Hamburgot illeti meg.

Az idén öt válogatott meccset – két barátságos és három világbajnoki találkozót – játszó 21 éves védekező középpályás számos európai klub figyelmét felkeltette: a spanyol Celta Vigo, Sevilla, Valencia trió mellett az angol Everton, West Ham United és Cardiff City is megkereste a menedzsmentjét.

A Swansea ajánlata volt a legkonkrétabb a pénzügyi feltételek terén, ezért a Ferencváros vezetősége, a játékos menedzserei és a walesiek illetékesei tárgyalásokat kezdtek. A játékosnak az Egyesült Államokban kell csatlakoznia új csapatához.

Ez lesz a harmadik klubja pályafutása után a Hamburg és a Fradi után. Bosznia-Hercegovina felnőtt válogatottjában eddig összesen 12 alkalommal lépett pályára, 2010 novemberében mutatkozott be, az ország legfiatalabb válogatott futballistájaként.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik