NB I

Tovább emelkedett Besics értéke

A spanyol Celta Vigo és Valencia, a török Fenerbahce, illetve az angol Cardiff City és West Ham United is felfigyelt a Fradi-játékosra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bosznia-Hercegovina egy győzelemmel és két vereséggel búcsúzott a világbajnokságtól a csoportkör után. Már a torna kezdete előtt is voltak olyan jóslatok, miszerint a Ferencváros légiósa, Muhamed Besics lehet a vébé egyik felfedezettje, és ez csapata gyors kiesése ellenére így is lett.

Eddig leginkább angol klubokat emlegettek vele kapcsolatban, de a közelmúltban a spanyol Celta Vigo, most pedig a Valencia neve bukkant fel a sajtóban vele kapcsolatban.

A lavozdegalicia.es cikke szerint a török Fenerbahce, valamint az angol Cardiff City és West Ham United is felfigyelt a 21 éves Fradi-játékos sokoldalúságára. A szerző felidézi, hogy a Tottenham és az Aston Villa már az előző szezonban is érdeklődött iránta. Tavaly még 800 ezer euró volt a piaci értéke, most a Ferencváros vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy két-három milliós ajánlat a minimum, az alatt meg sem hallgatják az érdeklődőket, de elképzelhető, hogy ez az összeg azóta tovább emelkedett.

A 2016-ig élő szerződéssel rendelkező játékos Brazíliából való visszatérése gyorsíthatja a tárgyalások ütemét.

Olvasói sztorik