Nemzetközi foci

Emelik a tétet Besics-ügyben

Az angol élvonalban szereplő walesi Swansea City négymillió fontot is hajlandó lenne kifizetni a Ferencváros játékosáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szinte minden nap új információk jelennek meg a Ferencváros bosnyák védekező középpályásáról, akit a brazíliai világbajnokság egyik felfedezettjének tartanak. Az FTC vezérigazgatója, Orosz Pál kijelentette, hogy 2-3 millió eurós kivásárlási összeg alatt meg sem hallgatják az ajánlatokat, és a hírek szerint a walesi Swansea City volt az első, amely ilyen komoly pénzt sem sajnált volna Muhamed Besicsért.

A múlt idő és a feltételes mód azért volt indokolt egy ideig, mert a fiatal játékos kapcsán nagyon megerősödni látszott a spanyol vonal, de a Daily Mail című angol lap legfrissebb cikkeszerint újra fordult a kocka, és a Premier League-ben szereplő Swansea már négymillió fontot sem sajnálna a 21 éves Besicsért. A szerző megerősíti, hogy a walesi klub legkomolyabb vetélytársának az Európa Liga-címvédő Sevilla számít.

Állítólag már a tárgyalások is megkezdődtek a Ferencvárossal. A cikk felidézi, hogy a játékos a bosnyák válogatott mindhárom világbajnoki meccsén pályára lépett, és remek teljesítményt nyújtott. Berlinben született, de a pályafutását Hamburgban kezdte, ahonnan fegyelmi problémák miatt távoznia kellett, ezért 2012-ben a Ferencvároshoz igazolt.

Olvasói sztorik